Mapei Triblock P

Mapei Triblock P

 54,50

Katso... Kuivatuskomponenttituote
Katso... Voi tulla vedellä
Katso... Myös iloisia asiakkaita varten.

TOEPASSING

Triblock P on tarkoitettu käytettäväksi varttuneiden ja epäsuotuisten aineiden käsittelyyn ja sitä käytetään myös ulkokäsittelyssä:

  • keramiikan tai terrazzon oude vloeren op ondergronden met a overmatig resterend vochtgehalte;
  • erittäin tiivis sementtirakenne, jossa on entistä tiiviimpi ja tiiviimpi sementtirakenne, joka on kovempi kuin varastoitu, jotta voidaan käyttää elastisten ja elastisten vulkanoidun ja karhean vulkanoidun materiaalin kiinnittämiseen;
  • viehättävien betonipinnoitteiden käsittelyä ja kosteuden ja korroosionkestävien väliaineiden käsittelyä epoksikarbidien tai vedenkestävien polyuretaanijärjestelmien avulla;
  • de bekleding van kanalen, rioolleidingen en betonnen leidingen; en in een verhouding van 1 : 0,5 aangevuld met zand van Kwartz 0,25 of Kwartz 0,5 voor het egaliseren van oneffen oppervlakken.

EIGENSCHAPPEN

Triblock P on epoksisementtisysteemi, joka koostuu kolmesta komponentista, jotka on tarkoitettu käytettäväksi erilaisissa oppilaskerroksissa, myös erittäin hyvissä (keraamiset päällysteet, gres, terrazzotegels, marmer, enz.), ja tiiviinä laakana, joka on tarkoitettu käytettäväksi parkettien, PVC:n, linoleumin, keramiikan, epoksi- ja polyuretaanimassojen ja sementtipohjaisten tasoitettujen materiaalien valmistukseen. Tuote on kehitetty MAPEI:n erikoislaboratoriossa. Sitä voidaan käyttää suoraan pakkauksen ulkopuolella ja se voidaan puhdistaa vedellä. Tämän jälkeen voidaan käyttää Kwartz 0,25 tai Kwartz 0,5 -arvoja, jotta saadaan aikaan tasa-arvotekijä, joka voidaan ottaa huomioon, kun on kyse yhdestä ja samankaltaisesta betonipuristimesta, joka on mekaanisesti hyvin kestävällä pohjalla, jos se ei ole mahdollista.

VERBRUIK

  • 250-300 g/m2 per laakeri, joka ei ole kiinnitetty;
  • 400-500 g/m2 per laakeri, joka on kiinnitetty liian suuriin pintarakeisiin;
  • 1,5 kg/m2 per mm laagdikte als egalisatielaag.

Lisätiedot

Paino 5 kg

Brand

Mapei

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Mapei Triblock P”